Lazarevačka Kolubara u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da su bodovi od ogromnog značaja nakon tri vezana poraza i mnogobrojnih kadrovskih problema:

’’Nalazimo se u specifičnoj situaciji pred ovu reprezentativnu pauzu, u hendikepu samo sa bodovima. Dolazi nam u goste jedna vrlo kvalitetna i organizovana ekipa koja nas je u prvom delu pobedila rezultatski dosta ubedljivo sa 3:0, iako stvari na terenu nisu izgledale tako. U nastavku sezone su pokazali zašto je to tako, imaju 23 boda, igraju kvalitetno. Sa druge strane, primećujem veliku želju kod mojih igrača da isprave sve što nije valjalo u prethodnim mečevima, da odnos prema igri i karakter budu pobednički. Želimo da osvojimo sva tri boda pred ovu pauzu, što bi nam mnogo značilo nakon svih ovih kadrovskih problema sa kojima smo se konstantno suočavali.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Napretka igra se u subotu 06. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:55 časova.

FOTO: FK Kolubara