Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da ima dosta kadrovskih problema i uoči ovog kola, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da stigne do neophodnih bodova:

’’Preko potrebni su nam bodovi i uradićemo sve što je u našoj moći da evropske ambicije rivala odložimo makar za jedno kolo. U prethodnim mečevima odigrali smo bolje od timova koji su u usponu forme, ali nesrećno primljeni golovi koštali su nas četiri boda, pa se nismo poravnali sa timovima koji su malo iznad nas na tabeli. Trenutno raspolažem sa samo 14 fudbalera spremnih da odgovore izazovima i ’’vrtim’’ ih dok ostali ne dođu sebi. Ima tu imena, neki su sve bliže. Videćemo u narednom periodu koliko ćemo moći da ih koristimo. Bilo je tu kovida i povreda, pa smo Milana Joksimovića verovatno izgubili do kraja prvenstva. Prva asocijacija na TSC je moj veliki prijatelj Zoltan Sabo, koji je prerano umro. Zajedno smo igrali i počeli trenerski posao u istom klubu. TSC je među najorganizovanijim klubovima u zemlji, sa svim potrebnim uslovima. Imaju superkvalitetnu ekipu i luksuz da im na klupi budu odlični igrači. Zaslužuju sve pohvale za to što rade.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i TSC-a igra se u petak 05. novembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar