Niški Radnički u zaostalom meču 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da su svi svesni značaja predstojeće dve utakmice na Čairu, jer bi pobedama bila stvorena odlična pozicija za finiš jesenje polusezone:

’’Dolazi nam u goste ekipa koja je u poslednje vreme imala dosta problema sa igračkim kadrom, pa su ušli u seriju loših rezultata. Sigurno je da će doći ovde da pokušaju da prekinu taj negativni niz. Međutim, mi imamo jedan dobar period iza nas, što smo potvrdili i kroz igru i kroz rezultate. Posebno sam zadovoljan partijom u subotu protiv Mladosti. Treniramo i spremamo se tako da ne dozvolimo ni promil šanse da Kragujevčani ovde prekinu svoju lošu seriju. Maksimalno smo spremni i motivisani da odigramo još jedan dobar meč i da osvojimo nova tri boda na našem stadionu. Svi igrači su spremni, vraća nam se Kasalica koji je propustio Mladost zbog žutih kartona. Bjeličić i Pavlov su se vratili iz povreda, treniraju u punom ritmu, tako da su svi spremni i konkurišu za sastav. Na pola smo teškog puta. Svi smo svesni koliko nam znače naredne dve utakmice kod kuće protiv Kragujevca i Spartaka. Pobedama bi napravili veliki posao, učvrstili poziciju u gornjem delu tabele i napravili odličnu zalihu pred finiš jesenjeg dela sezone.’’

Zaostali meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Radničkog 1923 igra se u sredu 03. novembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš