Kruševački Napredak u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’čarapana’’ Nikola Stojanović istakao je da očekuje izuzetno motivisanog protivnika, kao i da je kadrovska situacija jako dobra i da su svi igrači na raspolaganju za ovaj susret:

’’Nema lakih utakmica i jako je bitan pristup. Moramo da budemo odgovorni, da nas ne zavara njihov plasman. U pitanju je mlada, agresivna ekipa i ukoliko im date malo prostora, mogu da stvore mnogo problema. Bodovi su im preko potrebni i očekujem da nas napadnu. Sa druge strane, mi moramo da budemo mirni, koncentrisani i da damo sve od sebe da iskoristimo njihove mane, kako bi se vratili sa povoljnim rezultatom. Razlog više za optimizam leži u činjenici da smo konačno kompletni, nema bolesnih i povređenih i svi konkurišu za mesto u timu.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Napretka igra se u utorak 02. novembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak