Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je svima u klubu teško pala eliminacija iz Kupa Srbije, kao i da se ekipa sada u potpunosti okreće izazovima u prvenstvu:

’’Utakmica protiv Kolubare za naš ima jednako veliku važnost kao i sve prethodne. Naravno, znamo koji su nam ključni faktori da bi ostvarili pozitivan rezultat, a pre svega jako kvalitetan odnos i pristup utakmici. Protekle dve prvenstvene utakmice su bile na jednom jako dobrom nivou po tom pitanju, za razliku  od meča u Kupu Srbije koji je bio ispod svakog nivoa. Razlog nije bio taj što smo izveli postavu u kojoj su bili igrači koji su do sada imali manju minutažu, već upravo iz razloga što nije bio kvalitetan odnos prema igri. Teško nam je pala eliminacija iz Kupa Srbije. Okrećemo se prvenstvu, znamo da nas očekuje jako iskusna ekipa koja u svojim redovima ima igrače koji su imali zavidne igračke karijere. Za ovu utakmicu ne možemo da računamo na Šimuru koji ima četiri žuta kartona i na Mihajlovića koji ima istegnuće mišića, povredu koja zahteva mirovanje od par dana. Nadam se da će ostali biti spremni i da će biti u dobrom ritmu.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Spartaka igra se u utorak 02. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK