Lazarevačka Kolubara u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Petar Đinđić ističe da ga raduje igra prikazana u susretu Kupa Srbije, kao i da je ekipa u potpunosti spremna za duel sa Subotičanima:

’’Svi znamo da nas čeka teška utakmica, gde mi igramo pod pritiskom, jer smo plasirani u donjem delu tabele. Ušli smo u naporan mikro-ciklus gde imamo tri utakmice za osam dana i neophodno je bilo da se ekipa odmori. Igrali smo jednu prvenstvenu utakmicu sa ekipom Mladosti u kojoj nismo ostvarili očekivani rezultat, a posle toga smo igrali sa istim rivalom u Kupu Srbije prikazavši znatno bolju igru. To nam govori da se ekipa uozbiljila i da možemo da napravimo dobar rezultat, a vidi se to i na treninzima na kojima igrači odlično rade. Spartak je dobra ekipa sa dobrim pojedincima, zaslužuju možda i bolji plasman na tabeli. Pripremali smo se na treninzima za sve njihove varijante i očekujem od igrača da pruže svoj maksimum i da se sve završi na najbolji način.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Spartaka igra se u utorak 02. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Kolubara