Novosadski Proleter u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ formalno dočekuje gradskog rivala, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Bajić priželjkuje povratak na pobednički kolosek i ističe da očekuje dobru utakmicu:

’’Imali smo lepu seriju od četiri vezane prvenstvene pobede i sigurno je da nas je poraz na Banovom brdu dosta poremetio, pre svega zbog visokog rezultata. Potom je usledio neočekivani neuspeh u duelu sa Bačkom, bez obzira na činjenicu da smo u Bačkoj Palanci nastupili u kombinovanom sastavu. Sada želimo da prekinemo neuspehe i vratimo se na pobedničku stazu, iako smo svesni da je Vojvodina u dobrom trenutku i da nam neće biti nimalo lako da ostvarimo želju koju imamo. Osim Nikole Ninkovića, koji i dalje kuburi s povredom, moći ću da računam na sve igrače, što me raduje, pa verujem u to da ćemo uspeti da odigramo dobru utakmicu protiv mog matičnog kluba i da zabeležimo željeni rezultat.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Vojvodine igra se u ponedeljak 01. novembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Proleter