Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da očekuje pobedu svog tima, ali da ne želi da igrači trpe pritisak, bez obzira na važnost utakmice:

’’Svesni smo težine zadatka protiv tima koji ne zaslužuje donji deo tabele. Rival puca od samopouzdanja posle trijumfa nad šampionom, Crvenom zvezdom. Priželjkujem dobar rezultat, a zna se šta to znači. Ne želim, ipak, da igrači trpe pritisak, već da izađu na teren i daju sve od sebe. Mojim momcima je jasan značaj utakmice. Svakodnevno smo zajedno i razgovaramo. Maksimalno su motivisani i treba samo to da prenesu na teren. Očekujem veliku podršku publike, koju pozivam da dođe u što većem broju i bodri nas do trijumfa. Zbog navijača se igra fudbal, bez njih se ne može.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radnika igra se u ponedeljak 01. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar