Beogradska Crvena zvezda u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je poraz u duelu sa Surduličanima svima teško pao, ali da očekuje adekvatnu reakciju svojih momaka i povratak na put uspeha:

’’Stari klub sa velikom tradicijom, lepo je kad se jedan grad vrati u prvu ligu, koji ima svoju istoriju, navijače, jedan lep fudbalski ambijent. Svako ima pravo da se nada, mi ne možemo da pretimo i ne želimo, želimo samo da budemo pravi. Imaćemo motivisanog protivnika kao što smo imali svakog protivnika do sada i očekujem jednu jaku, čvrstu i dobru reakciju naših momaka. Poslednja utakmica nam je teško pala, jedan težak i bolan poraz koji nas je sigurno malkice pogodio, ali je to splet okolnosti kada se sve skupilo u taj dan. Od 26. septembra do 28. oktobra smo imali devetoricu momaka koji su imali koronu, u rosteru od 24 igrača. Kad gledamo u procentima, to je zaista mnogo. Međutim, nije problem samo korona, nego i njihov povratak, ali je problem bio i za momke koji su igrali utakmicu za utakmicom. Prihvatam svu odgovornost za izgubljena tri boda, jer su momci igrali onako kako sam im ja rekao. Ako treba da postoji odgovornost, ona je samo moja. Ne mogu da se stidim mojih momaka, mogu da budem i tužan i nezadovoljan nekim stvarima, ali nikad ne može da me bude stid. Pedeset i nešto utakmica, kroz šta smo sve prošli i kakve su nam radosti doneli, ja to ne zaboravljam i verujem u njih. Siguran sam da ćemo svi zajedno izaći na naš pravi put, bez odustajanja i bez posustajanja.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Crvena zvezda igra se u nedelju 31. oktobra 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda