Kragujevački Radnički u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da njegovi igrači nemaju tremu uoči duela sa aktuelnim šampionom, kao i da je prisutna velika želja da u tom susretu pruže svoj maksimum kako bi obradovali navijače:

’’Pripreme za predstojeću utakmicu protiv Crvene zvezde teku uobičajenim tokom. Treme nema, ali je kod svih igrača i više nego prisutna želja da u nedelju pruže svoj maksimum kako bi obradovali pre svega momke sa južne tribine, koji su apsolutno pozitivni na svakoj našoj utakmici, i kada ide dobro i kada ide loše, ali i sve ostale ljubitelje fudbala u Kragujevcu. Dakle, pristup utakmici nije upitan, a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo. Imamo priliku da se odmerimo sa ekipom koju predvodi jedan od najkreativnijih srpskih trenera u poslednjoj deceniji, čiji je trenerski pečat naročito vidljiv u Zvezdinim evropskim utakmicama. Jednostavno, svaka Zvezdina utakmica u Evropi je priča za sebe i podseća na šahovsku partiju. U domaćoj ligi je već drugačiji slučaj, s obzirom da su prinuđeni da u kontinuitetu igraju protiv ekipa koje se organizovano brane, pa je samim tim tu više detalja u njihovoj igri koji se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Ne bih previše komentarisao njihov poraz od ekipe Radnika u sredu. Svaka utakmica je posebna priča, kako ta u Surdulici, tako i ova koja je na programu u nedelju.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Crvena zvezda igra se u nedelju 31. oktobra 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923