Beogradska Crvena zvezda u zaostalom meču 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je raspored zgusnut, ali da očekuje pozitivne rezultate u predstojećim mečevima, pre svega zbog profesionalnog pristupa njegovih igrača:

’’Idemo po pobedu u Surdulicu, bila je dobra utakmica protiv Radničkog iz Niša, pogledali smo ponovo i analizirali. Jedino je falio neki gol više. Radićemo i na tome, nećemo odustati. Očekujem da u poslednje tri utakmice, kako ih zovem u ciklusu nedelja - sreda – nedelja, ostvarimo pozitivne rezultate. Videćemo koga ćemo, koga je realno i koga nećemo odmarati. Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi. Bio bih zadovoljan sa pobedom od 1:0.’’

 Zaostali meč 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se u sredu 27. oktobra 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda