Kragujevački Radnički 1923 u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostiju Vladimir Radenković ističe da u kadrovskim problemima ne želi da traži alibi za eventualni neuspeh, kao i da će njegov tim pokušati da iskoristi uočene mane u igri protivnika kako bi stigao do trijumfa:

’’Ne želim da potenciram kadrovske probleme, jer sam svestan da se to može shvatiti kao neka vrsta traženja alibija u slučaju eventualnog neuspeha. Sigurno je da svi igrači koji su trenutno u trenažnom procesu imaju apsolutno poverenje svih nas iz stručnog štaba i ne sumnjam da će biti maksimalno posvećeni ispunjenju zacrtanih zadataka. Sa druge strane, izostanak nekolicine prvotimaca otvoriće prostor igračima sa manjom minutažom da se nametnu. Vojvodina je prilično ozbiljna i nezgodna ekipa, koja u svojim redovima ima igrače izrazitog atletskog profila. Naravno, kao i svaka druga ekipa i oni imaju određene mane, koje ćemo mi pokušati da iskoristimo. Dobro se pripremamo i mislim da ćemo uspešno odgovoriti predstojećem izazovu.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog 1923 igra se u nedelju 24. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923