Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Mirko Jovanović ističe da njegov tim spremno dočekuje utakmicu protiv prvoplasirane ekipe i da veruje kako će se njegov tim pred svojom publikom predstaviti u najboljem svetlu:

’’Posle dva poraza u prethodnim utakmicama očekujem da u predstojećoj igramo mnogo bolje. Utakmica protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika  da naši momci daju maksimum svojih mogućnosti i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljni. Verujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo na svom stadionu, pred svojom publikom i najbitnije nam je da popravimo utisak sa utakmice protiv Proletera, koja je bila dosta slaba. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Partizana igra se u nedelju 24. oktobra 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK TSC