Subotički Spartak u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da ne očekuje lak posao, jer su Milanovčani neugodan rival na gostujućim terenima:

’’Za nas utakmica protiv Metalca ima višestruki značaj, pre svega zbog položaja na tabeli, ali i zbog atmosfere u celom klubu. Takođe, potrebno je da potvrdimo pobedu iz prethodnog kola u Novom Pazaru, jer bez sutrašnje pobede ona neće imati toliki značaj. Fudbaleri su radili jako dobro u protekle dve nedelje i mislim da će biti na odgovarajućem nivou. Nećemo imati lak zadatak, dolazi nam ekipa koja igra dobro na gostujućim terenima, ima dobru tranziciju, dobro stoje na terenu i sa većim brojem igrača odlaze u završnicu. Čeka nas izuzetno težak posao, spremni smo na to. Raduje što se u tim vraćaju Ivančević, Srećković i Marčić.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Metalca igra se u subotu 23. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK