Beogradski Voždovac u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da je uloga favorita nezahvalna i da je većina ekipa u ligi ujednačenog kvaliteta, zbog čega je svaki rezultat moguć:

’’Uloga favorita je nezahvalna, fudbal se ne igra na papiru i iznenađenja su uvek moguća. Izuzev Partizana, Zvezde, TSC-a i Čukaričkog, sve ostale ekipe su približno istog kvaliteta i ishod utakmice može odlučiti i najmanji detalj, sistem, organizacija, motivacija, pa čak i neki prekidi. Radnik, istina, ima seriju loših rezultata, naročito kod kuće, te će sigurno sve učiniti da tu seriju prekine. Potrudićemo se da važnost utakmice negde bude i naše oružje. Znamo sve kvalitete i prednosti protivnika, odgledali smo dosta njihovih utakmica i uradili neophodnu analizu. Ipak, fokusirani smo na sebe jer prilagođavanje protivniku može da prouzrokuje gubitak identiteta. Cilj nam je da svaku utakmicu igramo u našem stilu i sa idejama koje negujemo i koje uostalom i vežbamo na svakom treningu.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u petak 22. oktobra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac