Kruševački Napredak u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da i pored kadrovskih problema njegova ekipa ovu utakmicu mora da iznese i ostvari pobedu:

’’Imamo jednu zaista tešku utakmicu. Promenili su trenera, na poslednjem su mestu i protiv njih se automatski očekuju bodovi. Treba, međutim, imati u vidu da imaju i utakmicu manje i da sa novim trenerom dolaze sigurno silno motivisani, tim pre što pod Bagdalom nemaju šta da izgube. Posle tri vezana poraza, upisali smo lep rezultat protiv Voždovca i sada se nameće pobeda. Imamo problema sa igračima, Stefan Jovanović i Tomić su uparili žute kartone, kapiten Marjanović se razboleo i njih trojica sigurno neće igrati, a zna se da nam je kapiten najbolji igrač, da su i Stefan Jovanović i Tomić u odličnoj formi ove jeseni. Rekao sam ipak igračima, ako i bez njih ne možemo da pobedimo Novi Pazar kod kuće, ne treba da budemo tu gde jesmo. Ima, naravno, utakmica u kojima odigraš dobro, pa izgubiš, kao protiv Čukaričkog, ali predstojeći duel sa Novim Pazarom je jedna od onih utakmica koju ekipa treba da iznese i dobije.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Novog Pazara igra se u četvrtak 21. oktobra 2021. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Napredak