Najbolji igrač 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Milan Rodić, dvostruki asistent za FK Crvena zvezda u ubedljivoj pobedi nad ekipom Kolubare u Lazarevcu.

Odigrano je sedam mečeva nekompletnog 13. kola u kome je viđeno nekoliko zanimljivih susreta, a najubedljiviji trijumf ostvarila je ekipa Crvene zvezde koja je na gostovanju u Lazarevcu slavila rezultatom 1:7 (0:6). Odličnu partiju tom prilikom je pružio defanzivac crveno-belih Milan Rodić koji je pored odlično obavljenih taktičkih zadataka upisao i dve asistencije, a može se reći da je najzaslužniji za postizanje još jednog gola koji je realizovao Milan Pavkov nakon greške golmana Lazarevčana. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba napomenuti da su sjajne partije pružili i njegov saigrač Mirko Ivanić i golman Vojvodine Nikola Simić.

Milan Rodić (30) je rođen u Drvaru, igra na poziciji levog beka, a tokom karijere je nastupao za OFK Beograd, kao i ruske klubove Zenit, Volga i Samara. U redove crveno belih stigao u julu 2017.godine. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U19, U21), kao i sedam nastupa za seniorsku sekciju. Tokom aktuelne sezone zabeležio je deset superligaških nastupa.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: