Surdulički Radnik u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostiju Dušan Đorđević ističe da nema nameru da preti lideru šampionata, kao i da će njegov tim dati sve od sebe i pokušati da pruži snažan otpor:

’’Naravno da ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji. Kao trener razmišljam da ekipa izgleda najbolje u ovom momentu. Šta će doneti to izdanje to ćemo videti. Da pričamo o nekom prekidu tradicije prema Partizanu, to sigurno ne, barem ne u ovom momentu. Ono što je bitno jeste sigurno da je sa Partizanom uvek nezgodan momenat.  Ja i sada ne razmišljam o rezultatu, samo gledam da u mom razmišljanju budem realan i ništa više od toga. Mi i dalje nismo u nekoj sjajnoj kadrovskoj situaciji. Veliki broj igrača imaju već neko vreme problem sa povredama i mi činimo sve što možemo da ih što pre vratimo u pogon. Neki od tih igrača će i biti u konkurenciji za ovu utakmicu, ali nažalost većina neće i kažem da prilično oslabljeni odlazimo za Beograd. Znamo da je Partizan favorit, ali pokušaćemo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Pokušaćemo da pružimo dobar otpor i da damo sve od sebe, ali znamo i svesni smo da nam posle Partizana sledi serija utakmica za koje moramo da se spremamo apsolutno najbolje moguće i da nam od tih utakmica i tih  bodova zavisi sudbina.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u nedelju 17. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik