Kruševački Napredak u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’čarapana’’ Nikola Stojanović najavio je da će njegov tim dati sve od sebe da se u Kruševac vrati neporažen:

’’Očekuje nas teška utakmica sa tradicionalno neugodnim protivnikom. Pre reprezentativne pauze Voždovac je promenio trenera, pa ubedljivo slavio u Subotici. U međuvremenu su ’’zmajevi’’ imali dovoljno vremena da prihvate zahteve novog trenera. Generalno, u pitanju je ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva, sa nekoliko internacionalaca u svojim redovima. Sa druge strane, što se nas tiče, dobra stvar je što smo u prethodnoj nedelji imali kompletan igrački kadar na okupu. Oporavili su se Kočić, Kunić, Kerkez i Đuričković, sanirane su i neke lakše povrede. Kao i uvek, atmosfera je odlična, momci rade izvanredno i sigurno je da ćemo na krovu TC Stadion dati maksimum, kako bi se vratili neporaženi.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak 15. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak