Beogradski Voždovac u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da je cilj da se ponovi igra iz prethodnog kola i na taj način stigne do važne pobede:

’’Nadam se da možemo da ponovimo igru iz prethodne utakmice. Ne moramo i tu efikasnost, jer ne jurimo rezultat. Važna nam je dobra igra iz koje potom dolaze golovi i pobede. Kontrolom i posedom lopte u Subotici sam bio posebno zadovoljan, kao i načinom na koji je tranzicija lopte išla ofanzivno i kako smo gradili napade i očekujem da to na svom terenu ponovimo. Možda ih rezultat nije ispratio u poslednjih nekoliko kola, ali Napredak je ekipa koja isto želi i teži da loptu ima što više u svom posedu. Mi smo tu da ih u tome sprečimo i da kontrolišemo utakmicu time što se mi kao ekipa pitamo.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak 15. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Voždovac