Pobednik 12. runde našeg zvaničnog fantazija je Miloš Stojčev, a jedna činjenica ovu naizgled običnu priču čini drugačijom od drugih.

Takmičenje u našoj zvaničnoj fantazi igri Real Manager je u punom jeku, sve teče po planu, ali neke situacije su posebno zanimljive i radujemo se da ih istaknemo. Jedna od tih zanimljivosti je i kada neko od profesionalnih fudbalera iz superligaškog takmičenja pobedi u fantaziju. Prošle sezone je u premijernom kolu pobedu odneo Milan Makarić, koji danas uspešno nastupa u Danskoj, a u prethodnom kolu dominantan je bio prvotimac Voždovca, iskusni Miloš Stojčev.

Jasno nam je da je dugogodišnje igračko iskustvo i poznavanje srpskog fudbala pomoglo da sastavi dobitnu kombinaciju igrača za ovaj trijumf, ali nas je zanimalo da li se iza toga kriju i neke trenerske ambicije. Uvek raspoložene i spremne za saradnju, koleginice iz marketing tima ’’zmajeva’’, pomogle su nam da stupimo u kontakt sa Milošem i da napravimo kraći intervju sa njim.

Šta za tebe znači ova titula, posebno jer si tek drugi igač Super lige koji je ostvario ovaj rezultat?

’’Ovo je već treća sezona kako sam menadžer i igrica mi je jako zanimljiva s obzirom da još uvek aktivno igram i imam dosta prijatelja u drugim klubovima. Nekoliko puta sam bio blizu titule menadžera kola i sada sam to uspeo, zbog čega sam jako ponosan.’’

Koji je pravi razlog zbog kog igraš Real Manager, ljudi iz tvog kluba su nam rekli da to ima veze za tvojim godinama i činjenicom da te već dugo vrbuju za stručni štab po završetku karijere?

’’Nije još zbog trenerskih ambicija, sa prijateljima sam napravio ligu tako da mi je iz tog razloga još draže, jer sam izbio na čelnu poziciju gde bih želeo da ostanem do kraja sezone.’’

Kakve su ti igračke, a kakve su menadžerske ambicije u nastavku ove sezone?

’’Voleo bih da uz lep i moderan fudbal uživamo i pobeđujemo kako bi se moja želja, da zaigramo u jednom od evropskih takmičenja, ostvarila. A što se tiče stručnog štaba, moraćete da sačekate, jer se još uvek odlično osećam na terenu!

Kao i svi dosadašnji pobednici takmičarskih kola, Miloš Stojčev će uskoro dobiti zasluženu nagradu, atraktivni G-Shock sat. Ostaje nam da mu poželimo puno dobrih nastupa u nastavku sezone i ostvarenje svih ambicija.

Ako već niste, oprobajte se i vi u globalno popularnoj igri Real Manager - Fantazi liga Srbije, u svakom kolu čekaju vas vredne nagrade!

FOTO: FK Voždovac