Najbolji igrač 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Ivan Milosavljević, trostruki asistent za Voždovac u ubedljivoj pobedi nad ekipom Spartaka u Subotici.

Odigrano je još jedno kolo šampionata u kome je viđeno nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva. Najubedljiviji trijumf, i to na teškom gostovanju u Subotici, ostvarila je ekipa Voždovca. Popularni ’’zmajevi’’ su savladali ekipu Spartaka rezultatom 0:4, a najzaslužniji za to je mladi prvotimac Ivan Milosavljević. On je na ovom susretu zabeležio tri sjajne asistencije i svojim saigračima u velikoj meri olakšao postizanje golova i osvajanje tri važna boda. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je u najužoj konkurenciji bio je i ovog vikenda sjajni Zoran Danoski, dvostruki strelac za Mladost u trijumfu nad ekipom Novog Pazara.


FOTO: FK Voždovac

Ivan Milosavljević (21) je rođen u Kragujevcu, igra na poziciji veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Tokom karijere je nastupao i za ekipu Teleoptika, a u redove Voždovca stigao je u januaru 2021. godine. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U18, U19, U21). Tokom aktuelne sezone zabeležio je 11 superligaških nastupa, uz 2 postignuta pogoka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: