Niški Radnički u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da je ambicija kluba mnogo bolji plasman od trenutnog, zbog čega je neophodna pobeda u Novom Sadu:

’’Ovde sam tek nekih desetak dana i moram da kažem da sam, s obzirom na okolnosti, zadovoljan sa četiri boda koja smo osvojili u prethodna dva susreta. Čeka nas izuzetno težak i zahtevan meč. Vojvodina je kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima ozbiljne igrače kao što su Vukadinović, Đorđević, Čović, Simić i ostali. Igraju dobro kod kuće i otprilike znamo šta nas tamo očekuje. Zbog zgusnutog rasporeda smo imali malo vremena za pripremu Vojvodine, ali smo uradili kvalitetnu analizu i smatram da imamo šansu da im se suprotstavimo na pravi način. Radnički je ozbiljan klub, mi želimo što pre u vrh tabele i zbog toga nam je cilj pobeda u Novom Sadu. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe da to učinimo. Nikola Aksentijević ima koronavirus, a Vanja Ilić je dobio crveni karton protiv Metalca i oni sigurno neće igrati. Mićibući je i dalje ugruvan zbog onog udarca u stativu u Lazarevcu i u konsultaciji sa našim lekarima ću doneti odluku da li ću i koliko računati na njega. Pejović se vraća nakon odrađene suspenzije, ostali su spremni. Ove novajlije još nisu na potrebnom fizičkom nivou za svih devedeset minuta, ali mi imamo širinu u igračkom kadru i možemo da nadomestimo svačiji izostanak.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 03. oktobra 2021. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš