Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Kenan Kolašinac ističe da njegov tim ima realne izglede za trijumf i da je za to potrebno da se isprave greške iz prethodnog perioda:

’’Po nas tradicionalno neugodan protivnik, ali rival s kojim može da se igra. Posle Crvene zvezde, koja nam je došla u nezgodnom trenutku, pokušavamo da se pripremimo kako treba. Nismo bez šansi u duelu koji je u ovom trenutku i derbi začelja. Mladost je sastavljena od kvalitetnih i iskusnih igrača. U prvenstvo su ušli s velikim ambicijama. Bio sam na Voždovcu i pratio njihovo poslednje gostovanje. Rano su dali gol i imali još tri situacije da možda i prelome meč, ali su se kasnije opredelili da čuvaju bod i u tome su uspeli. Radi se o dve slične koncepcije. Mladost je u problemu kada je primorana da kao domaćin diktira igru i ugrozi protivnika. Imaju po desnoj strani izuzetnog Sašu Jovanovića, koji sa Zoranom Danoskim i Vladimirom Radivojevićem organizuje kontre i polukontre. Probaćemo da ispravimo greške iz prethodnog perioda. Bitno je da su nam se igrači oporavili, pa ne računam samo na Filipa Pavišića i Stefana Dimića.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Novog Pazara igra se u nedelju 03. oktobra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar