Kruševački Napredak u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da se sve radi planski, da tek sledi period dobrih rezultata i da primaran cilj ostaje plasman u plej-of:

’’Svaki poraz je bolan, ali već sam zaboravio utakmicu sa Čukaričkim. Meni je taj duel poslužio da vidim koliko smo napredovali u odnosu na te ekipe sa kojima se merimo, a evidentno je da smo izuzetno mnogo podigli nivo igre. Publika je sve videla, na kraju i nagradila igrače, ispratila nas aplauzom, što se, kada se izgubi, retko dešava u Kruševcu. Imamo strategiju. Doveli smo nove igrače, izvršili selekciju, imali fazu podizanja nivoa igre, a duel sa Čukaričkim je bio prvi u fazi prezentacije igre. Tek sada treba da dođe do ostvarenja rezultata. Imali smo u prethodnoj rundi i malo sreće sa rezultatima, i dalje smo treći. Pričao sam sa igračima, protiv Čukaričkog smo izgubili, ukoliko budemo poraženi na Banovom brdu. Ako podelimo pobedu u Senti na tri nerešene, Radnički, Spartak i TSC, izgubili smo samo od Crvene zvezde i Čukaričkog. To je fantastičan rezultat, ali ima još dosta da se igra, a primaran cilj ostaje plasman u plej-of. Idemo u Novi Sad da pokušamo da osvojimo tri boda, mada neće biti lako. Proleter je u sredu pobedio Spartak u Subotici, uz ozbiljnu igru, a poslednjih dana prelaznog roka je doveo i nekoliko pojačanja. Što se tiče naše kadrovske situacije, na raspolaganju su momci koji su igrali protiv Čukaričkog, ostali su i dalje bolesni i povređeni.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Napretka igra se u ponedeljka 27. septembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak