Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da je Partizan moćna ekipa, ali da njegova ekipa ima ’’materijala’’ da im se suprotstavi:

’’Malo smo psihički pali posle poraza od Proletera, očekivali smo mnogo više od te utakmice. Moramo dalje, svesni su momci da nisu pokazali svoj kvalitet koji poseduju. Međutim, to je fudbal, usponi i padovi su sastavni deo igre. Očekuje nas sutra duel sa Partizanom, možda će neki drugi igrači dobiti priliku da zaigraju. Znamo sa kime igramo, radi se o moćnoj ekipi koja je trenutno prva na tabeli. Imaju veliki broj vrhunskih igrača. Uprkos tome ja verujem u naše momke i mislim da imamo materijala da se suprotstavimo. Idemo da odigramo maksimalno utakmicu svih devedeset minuta, da pokušamo da iskoristimo neke mane Partizana i da izvučemo pozitivan rezultat. ’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u nedelju 26. septembra 2021. godine, sa početkom u 20:15 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK