Kragujevački Radnički 1923 u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Radenković ističe da očekuje zahtevnu utakmicu, ali i pozitivan skor na ovom gostovanju:

’’Teška utakmica je iza nas. Imali samo jako kratak vremenski period da obnovimo mentalnu energiju potrošenu na utakmici sa Voždovcem. Pohvalio bih reakciju igrača nakon primljenog gola na samom startu utakmice. Uspeli su za vrlo kratko vreme da se psihološki stabilizuju i preokrenu rezultat u svoju korist. Čitavo to prvo poluvreme bilo je jako dobro i prava je šteta što do odlaska na odmor nismo postigli još neki gol. U drugom poluvremenu smo svesno usporili tempo igre, stali na loptu i pokušavali da iz kontranapada uvećamo rezultatsku prednost. Imali smo jednu-dve dobre situacije pred protivničkim golom, ali ih nismo iskoristili. Uspeli smo ipak da utakmicu privedemo željenom kraju i upisali smo tri veoma značajna boda. Metalac je ekipa koju dobro poznajemo, budući da smo već imali priliku da se sastanemo sa njima u pripremnom periodu. To je jedna jako dobra i školovana ekipa sa velikim brojem talentovanih igrača. Sigurno je da nas očekuje još jedna veoma zahtevna utakmica, ali se dobro pripremamo i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan skor na ovom gostovanju.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radničkog 1923 igra se u nedelju 26. septembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923