Beogradska Crvena zvezda u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će prazne tribine biti hendikep za domaćina, ali da njegov tim svakako uvek ide na pobedu:

’’Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Međutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga. Mi uvek idemo na pobedu , od toga ne odustajemo. Poslednji meč koji smo igrali bio je do primljenog gola odličan i potpuno smo ga kontrolisali. Posle toga, derbi nosi svoj pritisak i strah da se izađe sa pozitivnim rezultatom, što sve utiče na igru. Ja na sve to gledam pozitivno i i idemo dalje. Ove nedelje smo na prste jedne ruke mogli da prebrojimo one koji su trenirali, tako da nisam odlučio još uvek ko će igrati. Može da se očekuje da bude mladih. Staviću ih u tim kad budu u stanju da prave razliku i odgovore zahtevima. Zvezdin dres mora da se zasluži, mnogo stvari treba da se desi i poklopi da bi igrali, tako da od njih sve zavisi. Ako budu ispunjavali zahteve grupe koji se traže na terenu, naravno da će igrati, nema razloga da tako ne bude. Neću ja da pravim opstrukciju kada je neko u uzlaznoj putanji.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju 26. septembra 2021. godine, sa početkom u 15:55 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda