Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Kenan Kolašinac ističe da su crveno-beli protivnik za strahopoštovanje, ali da je uz pravi pristup utakmici moguće postići dobar rezultat:

’’Igramo bez publike koja bi ovom timu dala neki ’’vetar u leđa’’. Crvena zvezda je protivnik za poštovanje, pa i strahopoštovanje. Probaćemo nešto da promenimo. Nadam se da će igrači da izvuku pouke iz grešaka koje su pravili u Kragujevcu. Pokušaćemo da sastavimo tim koji će moći da se suprotstavi snažnom rivalu. Podsećam da smo prošle sezone strpljivom igrom preokrenuli vođstvo Partizana od 2:1 i stigli do pobede. Neki sličan scenario bi mogao da bude i sada. Potrebno je da pariramo pokretljivošću. Za to će biti potrebno da izaberemo prave igrače i dobre trkače.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju 26. septembra 2021. godine, sa početkom u 15:55 časova.

FOTO: FK Novi Pazar