Batak: Pojedini igrači mogu i moraju da na terenu pruže mnogo više

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 539

Niški Radnički u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Novi šef stručnog štaba Nišlija, povratnik Radoslav Batak, ističe da je odradio nekoliko treninga sa ekipom i da od pojedinih igrača očekuje puno više od onoga što su do sada prikazali:

’’U Radničkom je u poslednje vreme bilo veoma turbulentno, i što se tiče rezultata i što se tiče promena trenera. Vratio sam se sa namerom da donesem mir, koji je neophodan ovom klubu i njegovim navijačima. To možemo da uradimo isključivo dobrim rezultatima. Pred nama je neugodno gostovanje, jer se Kolubara pokazala kao ekipa koja je veoma opasna kada igra na svom stadionu. Ja sam sa mojim saradnicima uspeo da odradim tri treninga pred ovaj susret, ali sa određenim problemima, jer imamo igrače koji su imali stomačni virus i koji nisu bili u trenažnom procesu četiri dana, posle meča u Novom Pazaru.  Gledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i smatram da pojedini igrači mogu i moraju da na terenu pruže mnogo više. Ovo što su igrali do sada neće biti dovoljno za ono što želimo. Mogu da kažem da smo se u datim okolnostima dobro spremili za Kolubaru i idemo tamo da ostvarimo najbolji mogući rezultat. U pripremi meča nam je puno pomogao i naš sportski direktor Aleksandar Jovanović, koji je bukvalno do pre nekoliko dana igrao za Kolubaru.  Ne bih pričao o startnoj postavi, imali smo te probleme sa virusom, tako da ću na teren poslati 11 najspremnijih igrača u datom trenutku. Ovaj tim ima kvalitet, ali čeka nas naporan rad.  Prvi cilj je da izvučemo maksimum do reprezentativne pauze, a onda ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo linije za nastavak sezone.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog iz Niša igra se u subotu 25. septembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte