Derbi meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Bačkoj Topoli gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Biće to prvi superligaški meč na novoj ’’TSC Areni’’, što daje posebnu draž ovom vojvođanskom derbiju.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Spasoje Jelačić ističe da očekuje težak duel, ali i da se svi u klubu raduju utakmici na novom stadionu:

’’Očekuje nas utakmica na našem novom stadionu, čemu se svi mnogo radujemo.  Siguran sam da će to biti zanimljiv i neizvesan meč, možemo slobodno reći i derbi ovog kola. Očekujem da naši igrači pruže dobru partiju. Biće  veoma izazovno igrati protiv kluba koji ima ozbiljnu i dugu  tradiciju u srpskom fudbalu.’’

Prvotimac gostujućeg tima Veljko Simić ističe da će to biti kvalitetan susret dve ambiciozne ekipe koje žele plasman u evropska takmičenja:

’’Očekuje nas jedna kvalitetna utakmica, jer su obe ekipe ambiciozne i žele da se plasiraju u Evropu. Biće nam zadovoljstvo da igramo na novom stadionu i mislim da će meč opravdati epitet derbija. Sada kada smo konačno na dobrom putu potrebno je da nastavimo da pobeđujemo i da do kraja jeseni budemo u vrhu tabele, gde je Vojvodini i mesto.’’

Derbi susret 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Vojvodine igra se u subotu 25. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC