Kragujevački Radnički 1923 u okviru 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da je u prethodnom kolu presudna bila hrabra igra njegovih igrača, kao i podrška navijača:

’’Ključ pobede nad Voždovcem bila je neverovatna srčanost igrača, naročito u poslednjih pola sata igre, udružena sa zaista neverovatnom podrškom naših navijača sa tribina, koja je igračima omogućila da se osećaju kao da igraju kod kuće. Voleo bih da tu strast i energiju koju su igrači pokazali na ovoj utakmici zadržimo i u nastavku sezone. Novi Pazar je jedna veoma specifična ekipa, predvođena novim trenerom Kolašincem, čiji rad jako dobro poznajem. Igraju direktan fudbal i imaju dosta dinamične igrače koji se često ubacuju iz drugog plana. Svakako da se radi o opasnom protivniku koji se nikako ne sme potceniti, ali smatram da uz visok nivo taktičke discipline, mirnoću u igri i naravno dobru energiju, koja nas je krasila na utakmici protiv Voždovca, možemo do pozitivnog ishoda. Naravno, očekujem i značajnu podršku naših navijača sa tribina, koji su pokazali da su u stanju da nose ovu ekipu tokom svih devedeset minuta i verujem da će ta sinergija igrača i navijača dati željeni rezultat i omogućiti nam dodatni iskorak na tabeli.’’

Meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Novog Pazara igra se u sredu 22. septembra 2021. godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923