Radenković: Kroz veći posed lopte da dođemo do željenog rezultata

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 521

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostiju Vladimir Radenković ističe da je meč sa Partizanom ekipi doneo više samopouzdanja, kao i da zna recept za dobar rezultat:

’’Na sastanku u svlačionici koji je usledio posle utakmice sa Partizanom ja sam igračima rekao da su svi oni za mene heroji. Tu ne mislim samo na one igrače koji su se našli na samom terenu, već i na momke sa klupe, koji su tokom svih devedeset minuta zdušno bodrili svoje saigrače. Mislim da to pokazuje da smo postali pravi tim i da svi dišemo istim plućima. Takođe, pokazali smo i da one dve startne pobede protiv Mladosti i Spartaka nisu bile plod nikakve slučajnosti, već da su produkt kvaliteta koji ova ekipa definitivno poseduje. Verujem da su igrači posle utakmice sa Partizanom stekli dodatno samopouzdanje za predstojeće takmičarske izazove. Predstojeća utakmica protiv Voždovca biće znatno drugačija u odnosu na onu prethodnu sa Partizanom. Protiv ekipa kao što je Partizan možete da računate na nekih šest napada po poluvremenu, pa samim tim gledate da u timu imate što je moguće veći broj fizički potentnih i brzih igrača. Sada ćemo imati jednu potpunu drugačiju situaciju i protivnika sa kojim možemo da se nadigravamo. Pokušaćemo sa nešto više talenta u sredini terena i kroz veći posed lopte da dođemo do željenog rezultata.’’

Meč 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog 1923 igra se u subotu 18. septembra 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte