Milanovački Metalac u okviru 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da Kolubara ima iskusan i kvalitetan sastav, ali da očekuje da njegova ekipa bude na visokom nivou i ostvari željeni rezultat:

 ’’Ekipa koja uđe u Super ligu i pobedi Čukarički i Novi Pazar sa 3:0 sigurno zaslužuje maksimalan respekt. Napravili su jako dobar tim sa mnogo iskusnih igrača, umešno ih predvodi moj kolega Đurđević i jasno je da su jedno od najprijatnijih iznenađenja. Imaju fenomenalan učinak za sada i nema sumnje da nas čeka zahtevna utakmica. Za nju se spremamo još od kako je završen meč sa Vojvodinom i apsolutno smo na to fokusirani. Uspeli smo u Novom Sadu da osvojimo bod, što je veliki podstrek za nas, ali ništa nam taj bod ne znači ako na ovoj utakmici ne budemo bili pravi. Svi igrači su svesni njene važnosti. Kolubara jeste za poštovanje, ali mi znamo naše kvalitete, želim da pokažemo svoj stav i ambiciju za pobedom. Na osnovu toga kako igramo, mislimo da zaslužujemo više, ali često kažem da imamo baš onoliko bodova koliko smo zaslužili i da nam treba još nešto više. Ovo je upravo prilika da se ponovo dokažemo i moraćemo da budemo na zaista visokom nivou kako bismo imali šansu da protiv jedne takve ekipe dođemo do pozitivnog rezultata.’’

Meč 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Kolubare igra se u petak 17. septembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Metalac