Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Kenan Kolašinac ističe da ga čeka težak posao nakon samo tri zajednička treninga, kao i gust raspored, ali da će pokušati da iz igrača izvuče maksimum:

’’Idemo na pobedu, tako ćemo i koncipirati ekipu. Biće promena u sistemu i još nekim stvarima, a nadam se da će igrači odgovoriti kako treba. Probaćemo da nešto ispravimo u kratkom periodu, jer smo imali samo tri zajednička treninga. Za deset dana odigraćemo tri utakmice, pa je situacija teška. To su za mene novi momenti kada je elitni rang u pitanju. Prošle sezone sam prošao pripreme, selektirao tim i počeo sezonu. Ne odustajem, ipak, od svoje vizije i nadam se da će to doneti rezultat. Sada sam iskusniji jer sam prošle sezone na klupi proveo 15 utakmica i bio sam više u toku. Podrška uprave me je malo iznenadila. Spreman sam da dam sve što mogu i da od svih izvučem maksimum. Mislim da su Nišlije za nijansu slabije nego prošle sezone. Igraćemo protiv njih ofanzivno, u formaciji 4-3-3 ili 4-3-2-1, što zavisi od toga koji će fudbaleri biti u protokolu. Imamo četvoricu bolesnih i više igrača koji su tek ozdravili ili izašli iz povreda, poput Stefana Dimića ili Nemanje Mladenovića. Čečarić i Nikčević su tek stigli, pa ne znam u kakvom su stanju. Dosta je nepoznanica, ali radi se o dobrim igračima i gledaću da svakog od njih iskoristim na najbolji način, jer nema prostora za kalkulacije.’’

Meč 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog iz Niša igra se u petak 17. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar