Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Stefan Janković ističe da očekuje težak meč protiv ekipe koja se nalazi u odličnoj formi, ali veruje u osvajanje bodova i revanš za poraz iz prethodne sezone:

’’Ušli smo u period kada igramo sa direktnim konkurentima za mesta koja vode u evropska takmičenja. U Subotici smo po meni bili za nijansu bolji protivnik, nismo ostvarili pobedu, ali ono što je važno jeste da smo sačuvali fokus i osvojili bod. Kontinuitet u osvajanju bodova je jako bitan za ostvarenje naših ambicija. Pred nama je utakmica sa Napretkom koji ove sezone igra jako dobro, koji generalno igra dobro od kada je trener Đuričić preuzeo ekipu. Imao sam tu čast da radim sa njim u ekipi Radničkog iz Niša i znam da se radi o jako dobrom i studioznom treneru koji vodi računa o detaljima. Tako smo se i mi spremili za ovu utakmicu. Iako igramo na domaćem terenu svesni smo da nas ne čeka lak posao. Izuzetno motivisani ulazimo u ovu utakmicu, da im se revanširamo za poraz iz prethodne sezone.’’

Meč 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Napretka igra se u četvrtak 16. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK TSC