Lučanska Mladost u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ivan Stefanović ističe da je najveći problem ekipe povratak samopouzdanja, ali i da je pitanje dana kada će početi da osvajaju bodove:

’’Najveći problem imamo na psihološkom planu i vraćanju samopouzdanja. U pauzi smo odigrali prijateljsku utakmicu sa Napretkom (2:0) i verujem da smo se bar malo podigli. Pitanje je dana kada ćemo početi da osvajamo bodove. Ne može me niko ubediti da su momci zaboravili da igraju fudbal. Tako iskusni igrači koji u nogama imaju preko 300 superligaških utakmica i plejada mladih i talentovanih igrača mnogo više vrede nego što tabela pokazuje. Čukarički je ozbiljna ekipa, igraju u formaciji 4-2-3-1. U zadnje vreme poljuljao ih je neuspeh u kvalifikacijama za Ligu konferencije i poraz od Kolubare. U međuvremenu došao je novi trener Saša Ilić, veliko fudbalsko ime, sa novom energijom, autoritetom i samopouzdanjem. Svaka promena prija, ekipa će se razdrmati. Naročitu pažnju moramo obratiti na kapitena Docića, Čolovića, Kajevića, špica Jovanovića i Endiaja. U zadnjoj liniji imaju par mladih igrača, nisu još sazreli i tu vidim našu šansu da ih iznenadimo.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Čukaričkog igra se u nedelju 12. septembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mladost