Beogradska Crvena zvezda u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će biti jako važno dobro otvoriti utakmicu, kako bi se igralo opuštenije i lepršavije:

’’Odmorili smo, radili smo dosta dobro u ovom periodu. Imali smo reprezentativce koji su se uspešno vratili, znate kakvo je stanje zbog korone, menja se iz dana u dan, ali svi su uspeli da se vrate. Videćemo koliko su odmorni, ali u svakom slučaju imamo igrače koji su spremni da istrče sutra. Sigurno je da su dobra igra i dobar rezultat u prethodnom kolu penicilin za sve, pogotovo za samopouzdanje i za glavu. Na kraju nije bilo bitno kako igramo, lepo ili ružno, samo je bilo bitno da donesemo bodove kući. Igra na Banovom brdu je bila lep pokazatelj kako ekipa treba da izgleda od prvog do poslednjeg minuta. Radili smo tokom ove pauze, okosnica tima je ostala u Beogradu i radili smo na tim nekim detaljima. Uvek pričamo da u prvenstvu igramo protiv niskog bloka i dobro otvaranje utakmice donosi prednost da budeš mirniji i onda da igraš lepršavije i za oko lepše. U prethodnom kolu smo gol dali pred kraj prvog poluvremena, stvorili smo dosta šansi i nismo odustali, to je zaista izgledalo fenomenalno i tome ćemo težiti. Svi konkurišu za utakmicu, nemamo problema sa povredama, možemo da imamo problema sa umorom i činjenicom kako će se osećati igrači posle napornog puta. Pre svega mislim na Degeneka, Borjana, Kangu i Bena. Borjan je poslednji stigao, malo nešto pre njega Ben, ako je umoran imamo Popovića i Gordića i u svakom trenutku su stopostotno spremni da stanu na gol.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se u subotu 11. septembra 2021. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda