Surdulički Radnik u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić ističe da je ekipa Napretka vrlo neugodan domaćin, ali da je cilj da se prekine njihova serija pobeda na domaćem terenu:

’’Očekuje nas izuzetno zahtevan meč, ekipa Napretka ima stopostotan učinak na domaćem terenu. Igra zaista dobro, dosta agresivno, sa dosta energije i mislim da nije slučajno to što su sve četiri utakmice na svom terenu pobeđivali. Poslednju utakmicu igrali su sa Vojvodinom gde su po meni  iznenađujuće bili dominantni tokom čitavog meča i znam da će sigurno želeti da produže tu svoju seriju. Na nama je da skupimo snage, da se koncentrišemo i vratimo na ono što smo bili do prethodne utakmice, a samim tim  i probamo da prekinemo njihovu seriju pobeda na domaćem terenu.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se u petak 10. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova.

FOTO: FK Radnik