Najbolji igrač 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Rikardo Gomeš, dvostruki asistent i dvostruki strelac za Partizan u pobedi nad ekipom Radničkog iz Niša u Beogradu.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo koje je donelo nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva i rezultata. Najubedljiviju pobedu ostvarila je ekipa Partizana koja je na svom stadionu savladala niški Radnički rezultatom 4:0 (2:0). Najzaslužniji za to je Rikardo Gomeš koji je pružio još jednu fantastičnu partiju postigavši dva pogotka, uz dve upisane asistencije. Zbog toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Partizan

Ricardo Gomes (29) je rođen na Zelenortskim ostrvima čiji je reprezentativac, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u ekipi Batuque. Potom je nastupao za portugalske ekipe Vizela, Vitoria Guimaraes i Nacional, Partizan, Sharjah i Ittihad Kalba iz UAE i turski Erzurumspor, odakle se i vratio u Humsku. Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je šest nastupa, uz osam postignutih golova.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: