Lazarevačka Kolubara u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da je kadrovska situacija sve bolja i da po prvi put ima ’’slatke muke’’ oko sastava tima:

’’Predstoji nam važna i teška utakmica pred reprezentativnu pauzu i uvek je dobro na tu pauzu otići uz dobar rezultat. Potpuno smo svesni da ćemo utamicu igrati u malo specifičnim uslovima, na veštačkoj travi. Mislim da će to biti nadigravanje dve kvalitativno vrlo slične ekipe, da će odličiti bolji voljni momenat. Ono što je po meni dobro jeste da se jedan broj igrača koji je kasnio na pripreme, kuburio sa povredama, polako vraća u konkurenciju i u trenažni proces. Možda po prvi put od kada sam ja ovde trener imamo slatke muke oko sastava tima. Konkurencija uvek rezultira borbom za mesto i nekim dodatnim kvalitetom. Analizirali smo ekipu Voždovca, znamo se, igrali smo na generalnoj probi sa njima. Ispratili smo ih i u prethodnom kolu kada su pobedili na strani, što im je dalo dodatni impuls. Ipak, verujem u ovu ekipu, verujem da ćemo nastaviti sa igrama kao što su bile pre duela sa Partizanom. Daćemo sve od sebe da srećni i zadovoljni odemo na reprezentativnu pauzu.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Kolubare igra se u ponedeljak 30. avgusta 2021. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Kolubara