Novosadska Vojvodina u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Slavoljub Đorđević i pored velikih kadrovskih problema veruje u pozitivan ishod ovog duela:

’’Tokom protekle nedelje smo radili, ali i uspeli da osvežimo igrače. Imamo, doduše, određenih kadrovskih problema, jer na put nisu krenuli Dejan Zukić, zbog temperature, kao ni Lazar Stojsavljević, koji ima povredu leđa. Štoper Vladimir Kovačević je i dalje rovit, pa ćemo o njegovom nastupu odlučiti pred sam početak utakmice u Kruševcu, a na bol u grlu požalio se Novica Maksimović. Naravno, tome moram da dodam i izostanak Stefana Đorđevića, ali tako je kako je. Uz božiju pomoć, ipak,  verujem da možemo da stignemo do pozitivnog rezultata. Kada je reč o Napretku, radi se o domaćinskoj ekipi, koja je u dosadašnjem toku sezone ostvarila sve tri pobede na svom terenu. Sa klupe Kruševljane predvodi Milan Đuričić, iskusni trener koji fudbal ima u malom prstu i sigurno je da će optimalno da pripremi svoju ekipu kako bi ona probala da nastavi seriju trijumfa na stadionu ’’Mladost’’. Uz to, siguran sam da će biti posebno motivisan u duelu s nama, ali o tome posebno ne razmišljam. Znamo šta nam je cilj, spremili smo se za igru domaćina i verujem da možemo da stignemo do pozitivnog rezultata. Sportista sam i uvek težim ka tome da pobedim, nema razloga da isto ne bude i u duelu s Napretkom.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se u nedelju 29. avgusta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina