Niški Radnički u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba gostujućeg tima, trener omladinaca Vladimir Đorđević, ističe da je ekipa Partizana u odličnoj formi, da se raduje okršaju sa njima, kao i da mu je čast što je dobio priliku da predvodi prvi tim protiv crno-belih:

’’Za mene je velika čast što sa dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mlađim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad. Nas čeka meč protiv velikog tima, nemamo šta da izgubimo u Beogradu. Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Očekujem od naših igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit. Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih devedeset minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju sa njima. Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati svoje šanse tokom susreta. Zbog crvenog kartona neću moći da računam na Aleksandra Kovačevića, imamo još nekoliko rovitih fudbalera, ali očekujem da oni budu spremni za utakmicu.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 29. avgusta 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Radnički Niš