Kruševački Napredak u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da Vojvodina ima izuzetno kvalitetan igrački kadar, na svim pozicijama:

’’Za Vojvodinu me vežu posebne emocije. To je prvi klub u kojem sam radio u Super ligi još 2005. godine. Možda će se mnogi iznenaditi, ali Vojvodina danas ima odličan igrački kadar. Doveli su Kopitovića, centralnog beka iz Bate Borisova. U pitanju je sjajan igrač i sada su utemeljili odbranu, iako su i u prethodnom periodu imali odličan defanzivni blok. Čović, Vukadinović i Simić su u rangu najkvalitetnijih igrača u zemlji i od njih nam preti najveća opasnost. E, sad, da li će u napadu igrati Mrkaić, koji nije brz, ali je izuzetno jak, zna da postigne gol glavom, kao protiv Novog Pazara, ili možda Kabić, koji je jedan od najtalentovanijih ofanzivnih veznih igrača u Evropi.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se u nedelju 29. avgusta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak