Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Kondicioni trener domaćina Veselin Sekulović ističe da je cilj ekipe da se vrati na pobednički kolosek i da ostane u vrhu tabele, bez obzira na veliku motivaciju gostiju da stignu do prvih ovosezonskih bodova:

’’Posle četiri pobede usledio je poraz od Crvene zvezde. Bili smo dobri na toj utakmici, nismo malo imali ni sreće, ali i Zvezda je pokazala svoj kvalitet i slavila zasluženo 3:1. Mislim da je vreme da se mi vratimo na pobednički kolosek i da se vratimo ispunjenju našeg cilja, a to je sam vrh superligaške tabele. Želimo da ostavimo dobar utisak pred ovu reprezentativnu pauzu. Igrači su dobro radili tokom nedelje, treniraju maksimalno i svi su spremni i konkurišu za sastav. Videćemo kako će proći ova utakmica, mi se nadamo najboljem. Poštujemo protivnika, ali imamo svoju igru i verujem da ćemo ostvariti pobedu. Lučanci će nakon šest kola imati ozbiljan motiv da uzmu prvi bod, ali će morati da ga traže negde drugde.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Mladosti igra se u petak 27. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC