Kruševački Napredak u okviru 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da ekipa ima puno samopouzdanja i da je lepo videti da je Napredak konačno u gornjem delu tabele:

’’Za nas, pre svega jedna teška, ali zanimljiva utakmica. Ekipu Spartaka vodi moj bivši igrač iz Vojvodine, Vlada Buač, mlad i perspektivan trener. Kao i na svakoj utakmici, ponavljam to uvek, idemo na pobedu, tu nema dileme. Da li ćemo uspeti, to je neka druga priča. Ekipa ima samopouzdanje i to se vidi, posebno posle duela sa Lučancima. Na četvrtom smo mestu i lepo je posle dužeg vremena videti Napredak u gornjem domu, učinićemo sve da tu i ostanemo. Iza Subotičana je ozbiljna utakmica sa Vojvodinom. Odigrali su 2:2, gubili su sa 1:0, pa preokrenuli i poveli sa 2:1, a na kraju je bilo nerešeno. Neće, dakle biti lako, ali daćemo sve od sebe da pobedimo, mada nećemo biti nezadovoljni ni osvajanjem boda. Ipak, primarni cilj je pobeda, jer želimo da okrenemo prvenstvo u našu korist, u svakom smislu. Generalno, svi su zdravi. Najverovatnije ćemo odlučiti da Stevanović ostane u Kruševcu i radi, kako bi sto odsto bio spreman za Vojvodinu, jer i ta utakmica nam je mnogo bitna.’’

Meč 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u nedelju 22. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak