Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da je njegov tim u prethodna dva kola odigrao dobro, da su igrači spremni i da očekuje pobedu u duelu sa Kruševljanima:

’’Dočekujemo Napredak koji je već osvojio devet bodova i nalaze se na petom mestu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.  Radi se o ekipi koja ima kvalitetne pojedince i igra dobar napadački fudbal. Dolaze nam u dobrom raspoloženju. Mi smo u poslednje dve utakmice igrali dobar fudbal.  Pobedili smo u Lučanima, a protiv Vojvodine u prošlom kolu odigrali vrlo kvalitetno. Na našu veliku žalost osvojili samo bod, a mislim da smo mogli i više. Nadam se da ćemo iz predstojeće utakmice izvući više i nadoknaditi izgubljeno protiv Vojvodine. Radili smo jako dobro proteklih nedelju dana. Upoznati smo sa svim kvalitetima narednog rivala, ali i sa njihovim manama. Izaći ćemo spremni u nedelju i očekujemo pobedu. Što se tiče izostanaka, imamo jednu nepoznanicu, sa Šimurom koji se juče žalio na povredu posle treninga. Izostaće sigurno Mile Savković koji se uspešno oporavlja i u skorije vreme će nam se pridružiti. Svi ostali su zdravi i biće spremni za sutrašnju utakmicu.’’   

Meč 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u nedelju 22. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK