Kragujevački Radnički 1923 u okviru 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da su mu zasmetali komentari da su srećno stigli do boda u prethodnom kolu, kao i da ih situacija ’’brđana’’ nakon ispadanja iz Evrope i promene na klupi ne sme zavarati:

’’To što smo do boda došli pogotkom u poslednjim trenucima utakmice nije plod nikakve sreće, već hrabre i odgovorne igre čitave ekipe tokom svih devedeset minuta utakmice. Mislim da smo pružili i više nego pristojan otpor odličnoj ekipi TSC-a, što se uostalom vidi i po broju stvorenih šansi i postignutih golova. Ono što kvari utisak jesu naivno primljeni golovi, posebno nakon prekida, na čemu ćemo morati da poradimo, kako nam se takve stvari ne bi ponavljale u budućnosti. Čukarički je klub sa jasno izgrađenim konceptom kojem i mi težimo, a to je spoj iskusnih igrača koji donose instant kvalitet i mladih, talentovanih fudbalera. Njihovo ispadanje iz Evrope i sve što je usledilo nakon toga nikako ne sme da nas zavara. Moramo imati na umu da je pred nama jedna ozbiljna ekipa sa kvalitetnim pojedincima, koja mora maksimalno ozbiljno da se shvati. U tom pravcu se i pripremamo za predstojeći duel i uveren sam da uz pravi pristup možemo do pozitivnog rezultata.’’

Meč 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Čukaričkog igra se u subotu 21. avgusta 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova.

FOTO: FK Radnički 1923