Surdulički Radnik u okviru 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostiju Igor Bondžiulić ističe da je neverovatno da ekipa sa takvim kvalitetom još uvek nema nijedan bod na svom kontu:

"Uvek zvuči kao fraza da protivnik ne zaslužuje poziciju koju trenutno zauzima, ali definitivno svi znamo da takva ekipa sa takvom tradicijom i kvalitetom koji ima, posle četiri kola sa nula bodova zauzima poslednje mesto, to zvuči zaista nestvarno. Imali smo priliku da se uverimo da su oni jako dobra ekipa. U generalnoj probi na pripremama su nas pobedili ubedljivo sa 3:0 i nimalo ne treba da nas zavara njihov položaj na tabeli. Znamo da će domaćin svim silama ići na to da ostvari prvu pobedu, međutim mi ćemo se fokusirati na ono što mi trebamo da radimo, da se fokusiramo na to kako ćemo mi da odigramo utakmicu, bez obzira na to što su njima bodovi preko potrebni. Bodovi su potrebni i nama, početak je i svaka situacija se treba koristiti da se osvajaju bodovi. Imamo manjih kadrovskih problema, zbog povrede nam neće igrati Radmanovac i Janjić, dakle sužen je prostor za najbolji sastav. Bez obzira na sve i vrlo respektujući domaćina, mi ćemo otići u Lučane i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat.’’

Meč 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u petak 20. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Radnik