Najbolji igrač nekompletnog 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Saša Marjanović, strelac i asistent za ekipu Napretka u pobedi nad ekipom Mladosti u Kruševcu.

Iza nas je još jedno nekompletno kolo, ali bez obzira na odložene mečeve ’’večitih’’ publika je mogla da uživa u odličnom fudbalu i lepim golovima. Najuzbudljivije je bilo u Kruševcu gde je ekipa Napretka preokretom stigla do veoma važne pobede u duelu sa ekipom Mladosti iz Lučana, a meč je  završen rezultatom 2:1. Najzaslužniji za takav epilog susreta je iskusni Saša Marjanović koji je pružio velemajstorsku partiju, uz jednu više nego idealnu asistenciju i jedan fantastičan pogodak sa više od pola terena. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Saša Marjanović (33) je rođen u Nišu, igra na poziciji veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Tokom karijere je nastupao za Čukarički, Jagodinu, moldavski Šerif, Radnički iz Niša, Partizan, kazahstanski Aktobe i kiparski Nea Salamis, odakle je u oktobru 2020. godine i stigao u Kruševac. Tokom aktuelne sezone zabeležio je pet superligaških nastupa, uz dva postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: